Contactgegevens

Contactgegevens:

 06 – 30 25 05 08
 boy@obyfinancieledienstverlening.nl

KVK  76860752
BTW  NL0031.17.795B78

Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op het telefoonnummer:
06 – 30 25 05 08

Stuur ons een bericht:
  Onze gratis overstapservice

  Hoe werkt onze overstapservice?

  Het maakt voor onze overstapservice niet uit of je gedurende het boekjaar wilt overstappen of wilt afwachten tot het lopende jaar is afgelopen. Wij zorgen er in 4 stappen voor dat je direct kunt profiteren van onze dienstverlening zonder hier ook maar een moment hinder van te ondervinden. Dit realiseren wij door de overstap uit te voeren in de volgende 4 stappen:

  1.  We bespreken vooraf je wensen en verwachtingen van onze dienstverlening

  Het is voor ons van groot belang om precies te weten welke wensen en verwachtingen jij hebt van onze dienstverlening. Zodra dit voor ons duidelijk is, zorgen wij ervoor dat onze dienstverlening hier naadloos op aansluit.

   

  2.  Wij regelen de overstap met de eerdere dienstverlener

  Zodra wij weten welke wensen en verwachtingen je hebt van onze dienstverlening, zorgen wij ervoor dat alle benodigde informatie wordt opgevraagd bij je eerdere dienstverlener. Wij vragen onder andere de actuele boekhouding, de laatste jaarrekening(en) en de belastingaangiften op. Zo zorgen wij ervoor dat jij niet onnodig wordt belast met extra werkzaamheden en de overstap zo soepel mogelijk verloop.

   

  3.  Toegang tot de online boekhouding

  Zodra wij de overstap geheel hebben verwerkt in onze systemen krijg je toegang tot de online boekhouding. Daarbij kan je ook gebruik maken van de mobiele app om zo de boekhouding te kunnen raadplegen.

   

  4.  Direct aan de slag met de lopende zaken

  Nu alles is ingericht en de gehele boekhouding is bijgewerkt, kunnen we goed bepalen aan welke lopende zaken we aandacht moeten besteden. We zorgen ervoor dat alle belastingaangifte tijdig worden ingestuurd naar de Belastingdienst en dat eventuele publiceren bij de Kamer van Koophandel tijdig plaatsvindt. Wij nemen vanaf het eerste moment al het werk uit handen en zorgen ervoor dat je hier geen omkijken naar hebt.

  Door onze overstapservice wordt echt al het werk bij jou uit handen genomen. De meeste kantoren laten jou bij de overstappen alle informatie verzamelen en opvragen. Wij nemen dit voor jou over zodat jij je hier niet mee bezig hoeft te houden. Neem nu vrijblijvend contact met ons op om gebruik te maken van de overstapservice en ervaar het gemak van onze dienstverlening.