Freelance boekhouder

Hulp nodig met je financiële administratie maar is vast personeel voor jou niet wenselijk?

Oby financiële dienstverlening helpt

In Oby financiële dienstverlening stel ik mijzelf beschikbaar op freelancebasis als freelance boekhouder. Zo zit je niet vast aan de verplichtingen van een vast dienstverband en heb je toch het gemak van mijn financiële kennis binnen jouw bedrijf. Juist doordat het op freelancebasis is kunnen de uren per week exact worden aangesloten op jouw behoefte.

Oby financiële dienstverlening

Tijdelijke opvulling

Tijdelijke opvulling nodig voor op je financiële afdeling door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof van je vaste personeel? Ik ben je graag van dienst om binnen jouw financiële afdeling deze tijdelijke behoefte op te vullen. Zeker door mijn ervaring op accountantskantoren beschik ik over de kennis van ondernemingen in verschillende branches. Hierdoor kan ik de werkzaamheden binnen jouw financiële administratie snel eigen maken.

Oby financiële dienstverlening

Voorbereiding accountant

Daarnaast bied ik ook uitkomst bij de verwerking van de financiële administratie als de overige werkzaamheden bijvoorbeeld door een accountantskantoor worden uitgevoerd. Juist door mijn jarenlange ervaring als assistent accountant weet ik precies wat er bij de aanlevering naar het accountantskantoor noodzakelijk is. Juist door de volledige aanlevering zal het voor het accountantskantoor alleen maar gemakkelijker zijn om de stukken te verwerken.

Wil je meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.