Interim Assistent Accountant (AA)

Hulp nodig voor uw accountantskantoor?

Oby financiële dienstverlening helpt

Een interim assistent accountant kan juist voor uw accountantskantoor een uitkomst zijn. Ik weet dat het voor een accountantskantoor vaak een hele uitdaging is om ervaren personeel te vinden. Of dat je voor een bepaalde perioden behoefte hebt aan extra mankracht, maar niet direct verbonden wilt zitten aan vast personeel. Ik bied hiervoor de uitkomst door op interim basis ondersteuning te bieden als interim assistent accountant (AA).

Interim Assistent Accountant

Doordat ik ruim tien jaar ervaring heb als assistent accountant beschik ik over de nodige ervaring om direct aan de slag te gaan binnen jouw accountantskantoor. Deze ervaring heb ik opgedaan binnen de samenstelpraktijk van verschillende accountantskantoren in loondienst, maar ook in mijn voorgaande interim opdrachten.

Door de jaren ben ik vanaf beginnend assistent accountant doorgegroeid tot zelfstandig assistent accountant. In mijn laatste dienstverband, maar ook in mijn interim opdrachten, was ik de directe contactpersoon voor de cliënten. Bewaakte ik de voortgang van de opdrachten en begeleide ik de assistenten op de afdeling. Feitelijk was ik de schakel tussen cliënt, het team en de accountant. Bij eventuele interesse ben ik uiteraard bereid mijn CV te delen ter onderbouwing van mijn werkervaring.

Wil je meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw accountantskantoor? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en dan bespreken we de mogelijkheden.