Freelance boekhouder regio Nieuwegein/ Utrecht. Waar vind ik een goede boekhouder? Waar vindt je een goede boekhouder? Hoe vind ik een goede boekhouder? Goede boekhouder gezocht. zzp boekhouder gezocht in Nieuwegein

Benieuwd naar jouw contactpersoon?

Op 2 januari 2020 heb ik (Boy Kolfschoten) mijn onderneming Oby financiële dienstverlening opgericht. In Oby financiële dienstverlening stel ik mezelf beschikbaar als zelfstandig financieel professional voor de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (mkb) waar behoefte is aan tijdelijke opvulling van een financiële functie, of voor het verzorgen van de financiële administratie en belastingaangiften.

Doordat ik eerst de nodige ervaring en kennis wilde opdoen in het vakgebied, heb ik in de afgelopen negen jaren bij drie accountantskantoren gewerkt. Deze keuze heb ik bewust gemaakt om de werkwijze van verschillende accountantskantoren te bekijken en daarvan te leren. Juist bij een accountantskantoor zie je allerlei verschillende bedrijven in verschillende branches, waardoor je kennis erg breed wordt. Naast mijn werk heb ik de studie ‘HBO Bachelor Accountancy’ gevolgd en deze ook afgerond met een diploma. Door mijn werkervaring en mijn HBO Bachelor Accountancy diploma bezit ik de benodigde kennis en ervaring om u van dienst te zijn.

Juist doordat Oby financiële dienstverlening een klein bedrijf is, kunnen beslissingen snel worden genomen. Daarbij zal er geen sprake zijn van onnodig wachten op een terugbelverzoek, doordat ik zeer goed bereikbaar ben.

Voor mij is het van belang dat mijn opdrachtgever echt steun heeft aan mijn dienstverlening. Juist daarom vind ik het zo belangrijk goed bereikbaar te zijn en ervoor te zorgen dat er geen onverwachte financiële situaties ontstaan. Dit doe ik door te zorgen voor betrouwbare informatie en actief mee te denken met mijn opdrachtgevers. Juist door mijn eigen ondernemerschap ben ik goed in staat de belangen voor mijn opdrachtgevers te zien en daarvoor de juiste hulp te bieden.